Bucuria de a calatori

Impresii din vacantele traite si povestite de Ileana

MAGIA CRACIUNULUI

8 comentarii


Fie ca Magia Craciunului sa patrunda usor si curat in sufletele si casele voastre. Sfanta sarbatoare de Craciun sa va aduca numai bucurii si impliniri, cu sanatate si fericire, cu multa intelegere si iubire. Iar pentru marii pasionati de calatorii, va doresc drumuri line si fermecate, incarcate de miracolul frumusetii!

CRACIUN FERICIT!

craciun2015craciun2015.bradulcraciun2015.AAlaturi de bradul mereu verde pe care fiecare dintre noi il impodobim cu multa dragoste si globulete stralucitoare, Magia Craciunului, marea sarbatoare a Nasterii Domnului consta si in datinile strabune si frumoasele colinde pe care le ascultam cu atata drag si bucurie. Multi dintre noi le si cantam din seara de Ajun si pana trec sarbatorile de iarna. Traim in aceste zile o poveste speciala de iarna, care ne incalzeste inima, ne face mai buni si ne umple sufletul de mai multa liniste si iubire. Magia Craciunului ne intoarce mereu, cu multa veselie si bucurie, la anii inocentei de copil, cand il asteptam cu nerabdare pe Mos Craciun, care intotdeauna vine cu daruri multe si le aseaza sub bradul ornat feeric.  Eu nu sunt Mosul, sunt un om obisnuit dar cu o mare dragoste si bucurie de a darui. De aceea m-am gandit ca astazi, la zi mare de sarbatoare, sa va trimit in dar un colind frumos si atat de vechi, in interpretarea si aranjamentul muzical realizat de  fiul meu cel talentos, impreuna cu  urarea mea de An Nou:

Sa traiti in fericire,

Casa plina de iubire,

Mult sa mai calatoriti,

Bucurosi mereu sa fiti.

Pungulita cu multi bani,

La anu’ si LA MULTI ANI! 🙂

Cu drag pentru toti prietenii si cititorii mei, Ileana

 

Autor: ileanaxperta

I am a cheerful and optimistic person. I love music and dance, I like to write a lot but the most of all I adore traveling and run away in my holidays! :)

8 gânduri despre „MAGIA CRACIUNULUI

  1. Ce surpriză frumoasă mi-ai făcut în ziua de Crăciun, Ileana! Nu știam că ai un băiat atât de frumos și talentat. Seamănă că mămica lui. Să aveți parte de sărbători minunate în continuare! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Ma bucur mult ca ti-a placut. Acesta a fost si scopul: sa placa si sa ne reaminteasca de magia Craciunului si prin colinde…printre altele. Ambii copii ai mei sunt talentati doar ca baiatul a luat ceva mai in serios aceasta pasiune. Si fata mea canta si la chitara-voce si a invatat singura la pian dar destul de tarziu ca varsta, chiar daca eu am tot tras de ea sa o invat eu de cand era mititica. Stii… eu am facut pian multi ani si ma pricep bine la muzica. Apropos, si eu cant! 🙂
      Iti doresc sarbatori ca-n povesti, cu sanatate multa si bucurii mii si mii! 🙂
      CRACIUN FERICIT! si traditionalul LA MULTI ANI!

      Apreciază

  2. Sărbători fericite și un an nou plin de energie

    Apreciat de 1 persoană

  3. La multi ani pe 2016, Ileana! Iti doresc un An Nou minunat alaturi de cei dragi tie, cu multe bucurii si realizari pe toate planurile!
    Si, desigur, la cat mai multe calatorii faine si articole la fel de interesante ;)!
    Te imbratisez cu drag.

    Apreciat de 1 persoană

    • La multi ani! Larisa. Un an nou plin de fericire si sanatate, cu implinirea tuturor viselor si nu in ultimul rand, cu multe calatorii.
      Iti multumesc frumos pt. urari! Abia m-am intors din vacanta si pe aici vrand-nevrand ma desmeticesc mai greu…pt. ca ma trag de urechi si de nas 😉 treburile cotidiene.
      Numai bine iti doresc, cu mult drag! 🙂

      Apreciază

  4. Cele bune sa se adune si in 2016 Ileana! Iti urez sa ai mereu cu tine bucuria de a calatori! Si cele rele bineinteles sa se spele! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Multam frumos pt. urare. Si bine ai venit in calatoriile mele. Sper ca intotdeauna sa regasesti aici bucuria de a calatori alaturi de mine si toti ceilalti cititori-calatori. 🙂
      La randu-mi iti doresc un nou an plin de bucurii si realizari, cu multa sanatate si fericire!
      LA MULTI ANI!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.